Reactie Marco via advocaat

Na een aantal weken van rumoer rondom Marco Borsato (54), brengt de zanger vandaag via zijn advocaat een statement naar buiten. 

Knoop’s advocaten meldt het volgende: ‘Reeds medio 2020 is door de heer Marco Borsato aan Knoops’ Advocaten NV verzocht om een onderzoek in te stellen naar een aantal insinuaties verband houdend met de aantijging dat hij grensoverschrijdend seksueel gedrag zou hebben vertoond met minderjarige meisjes. Tot dusverre heeft hij geen aanleiding gezien om op deze roddel in het openbaar te reageren.

lees verder

bron: RTL Nieuws

3 gedachten over “Reactie Marco via advocaat

  1. Dit is het begin van de afleiding die de overheid creëert.. zo erg dat dit ten koste moet gaan van de geliefde Marco Borsato. Marco; Veel sterkte en ik en vele andere fans zul je nooit verliezen

  2. Ik moet eerst nog maar eens zien of er genoeg bewijzen zijn, die laten zien dat Marco Borsato echt schuldig is aan grensoverschrijdend gedrag. Ik betwijfel het. Zijn leven is nu al een hel.
    Mocht blijken, dat het inderdaad klopt, dan heeft hij dit aan zichzelf te danken. Maar nu vind ik het nog te vroeg om hem te beschuldigen. Dan ook nog zijn familie lastig vallen, dat gaat mij vezels te ver. Zijn er nog fans en vrienden die hem steunen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *