Nieuws

Ja! Het grote nieuws is eruit….

Marco komt naar de Kuip!

29 mei 2019

Ook André, lil kleine en Di-rect zullen van de partij zijn.

Kaartverkoop start 16 november om 9.00uur.

Ga naar www.borsato.nl voor meer info.

Of klik Hier

————————————————————————-

13-11-2018

Vanmiddag komt er groot nieuws!! Hou allemaal de pagina in de gaten.

Vanochtend is Marco gespot op centraal station Rotterdam. En al een paar dagen geeft hij ‘hints’ weg door middel van mooie stukjes foto’s. Wat heeft dit allemaal te betekenen??? #spannend

————————————————————————-

11-10-2018:

Vandaag bij koffietijd om 10:00u is Marco te zien. Dit vanwege zijn 20 jarig jubileum bij war child.

01-10-2018:

Buma nl award in de wacht gesleept voor meest succesvolste album in genre populair. Natuurlijk voor “thuis”.

Van harte Marco!!

Vanochtend vroeg was Marco op bezoek bij 100%NL. Hier heeft hij leuk nieuws bekend gemaakt. Er loopt vanaf nu een actie:

Organiseer een feestje en laat je feestvierders geld doneren voor War Child.

Hiermee steun je niet alleen dit geweldige doel, maar kun je zelf ook blij verrast worden door kans te maken op twee keer 6 tickets, voor het uitverkochte War Child concert op 5 oktober in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam! inclusief Meet & Greet!!!

Wie wil dat nu niet? Dus kom op, en laten we er met zijn alleen een mooi feest van maken voor alle oorlogskinderen.

Doe hier mee!

11-01-2018 Vrienden van Amstel
Op 18 januari begint een hele reeks concerten van Vrienden van Amstel in Ahoy Rotterdam.

Lees verder

24-11-2017 Album ‘Thuis’ op 1
Thuis is platina en inmiddels is bekend gemaakt dat het op #1 is binnen gekomen.

Lees verder

20-11-2017 Albumpresentatie Thuis
Afgelopen donderdag 16 november had Marco zijn lang verwachte albumpresentatie in Paradiso Amsterdam. Famile, Vrienden maar ook fans waren aanwezig bij dit wel hele bijzondere avond voor Marco!

Lees verder

03-10-2017 Buma NL Award 2016/2017
Marco heeft gisteren een Buma NL award gewonnen voor beste single. Meest succesvolle single populair “Breng me naar het water” een duet met Matt Simons!

Gasten Ziggo Dome concerten
Bij radio 538 heeft Marco wat gast artiesten bekend gemaakt, voor zijn twee Ziggo Dome concerten volgende maand! De volgende namen zijn bekend gemaakt… Matt Simons, Roel VanVelzen, Elske DeWall, Maan, Clouseau, Ronnie Flex en Anna van The Voice Kids.

24-03-2017 Marco bij Evers staat op
Marco was vanmorgen te gast in de studio van Evers Staat op (Radio 538). Hij vertelde dat zijn nieuwe cd naar verwachting aan het eind van het jaar klaar is… naam voor album hebben ze nog niet, maar dat komt vast wel goed! maar wil je weten wat Marco nog meer te vertellen heeft, klik dan op de onderstaande link

Evers staat op

Jaaroverzicht 2016
2016 is bijna voorbij, dus even kort een terugblik op het afgelopen jaar. Wat een top jaar was het voor Marco, want ook dit jaar mocht hij een aantal Symphonica in Rosso shows doen. Afgelopen zomer stond Marco op een aantal festivals, het is Marco zo goed bevallen dat hij dit in 2017 opnieuw gaat doen. In het najaar was Marco te zien in Het perfecte plaatje op RTL4, hij is uiteindelijk derde geworden. Maar 2016 was ook het jaar waarin Marco abraham zag want hij is 50 geworden.

Wij zijn erg benieuwd wat het nieuwe jaar ons gaat brengen, als het goed is komt Marco met een nieuwe cd. Wij gaan door zoals we nu bezig zijn, met deze pagina en de website. Tot slot wensen wij iedereen fijne feestdagen, een gelukkig, gezond maar ook een muzikaal 2017. Bedankt voor alle lieve reacties, op al onze berichten maar ook voor alle likes! Heb je vragen en/of opmerkingen, laat het ons weten via onze Facebook pagina, of via deze website.

De Top 2000 (2016)
De Top 2000 lijst is bekend! Marco staat er 14 keer in, dat is wel minder dan vorig jaar. Op nummer 88 staat Dochters, ook meteen hoogste positie voor Marco in de lijst!

top2000_marco

Zanger des Vaderlands (12-09-2016)
Marco is afgelopen zaterdag door het NPO Radio 2 programma “Grand café Kranenbarg” uitgeroepen tot Zanger des vaderlands. Met 51% won Marco van Stef Bos (47%), & Alain Clark (2%). Deze titel mag hij een jaar dragen. Luister via deze link de bekendmaking terugHet geheim achter Marco’s hits!
Altijd al willen wat het grote succes is van Marco’s hits, dankzij Dumpert weten we nu het antwoord. We zullen hier niet verklappen wat het grote geheim is, want daarvoor zou je even moeten kijken naar de video die door Dumpert.nl is gemaakt!!

Afspeellijsten Spotify
Op Spotify vindt je nu een aantal afspeellijsten van Marco. Totaal zijn er zes afspeellijsten, zo heb je voor elke stemming wel een lijst en dat zijn ‘Vier de liefde’, ‘Ballads’, ‘Liefdesverdriet’, ‘Vriendschap en familie’, ‘Afscheid nemen’ en ‘Uitbundig’. Abonneer je op deze zes lijsten, zodat je de perfecte lijst bij de hand hebt24-09-2016 Buma NL Awards
Afgelopen dinsdag zijn de Buma NL Awards uitgereikt. Marco heeft die avond twee awards ontvangen, ook ontving hij die dag eerder een award namelijk de “Ticketmaster award Populaire artiest 2015/2016″ award.“Afgelopen jaar zorgde hij voor maar liefst twaalf uitverkochte Ziggo Dome-shows” verklaart Aukina Buining van Ticketmaster de keuze voor Borsato. “Daarnaast trad hij ook nog op door het land met losse shows, waaronder Live in Hoorn en Live On The Beach in Scheveningen. Een ongekende prestatie in Nederland en daarom de terechte winnaar van de Ticketmaster Award 2015/2016.”* Meest Succesvolle Album – Populair | Marco Borsato – Evenwicht
* Meest gestreamde track – Populair (Hits NL Award) | Marco Borsato – Mooi

nnnn

30-05-2016 Platina in België voor Evenwicht
Marco is vandaag in België omdat hij bij Joe FM, vanavond een optreden gaat geven voor een aantal prijswinnaars. Tijdens een radio interview ontving hij een platina plaat voor Evenwicht, dat houdt in dat er meer dan 20.000 exemplaren zijn verkocht.

05-06-2016 This is Rood
Gisteren vond voor de tweede keer o.a. in Amsterdam, The Flying Dutch plaats met als surprise act Marco Borsato. Armin van Buuren heeft een mash up gemaakt van Rood en This Is What It Feels Like. Inmiddels is de track te beluisteren via Spotify maar binnenkort ook te downloaden via iTunes.

mb_armin

13-05-2016 Record Rood
Het is vandaag 10 jaar geleden dat Rood, een mega sprong maakte naar de eerste positie van de top 40. Het stond op nummer 36 en een week later kwam de single op #1 in de hitlijst. Uiteindelijk stond Rood 11 weken op #1 in de top 40.

30-04-2016 Vernieuwde website
Welkom bij deze vernieuwde website, na ruim 5 jaar vond ik het wel weer tijd worden voor een nieuwe website. Ik ben erg benieuwd wat u van deze vernieuwde website vindt, laat me dit weten via het gastenboek.

08-04-2016 Musical Sky | Inmiddels is de première van Sky geweest, deze musical is te zien in de maand april, mei en juni. Sky zal gespeeld worden in Amsterdam – Theater Amsterdam. Tickets zijn HIER te koop maar er is nog via een actie goedkopere tickets te koop, deze tickets zijn HIER te koop. Voor meer informatie over Sky de Musical zie hier.

29-03-2016 The passion | Afgelopen donderdag zongen Martijn Fischer & Ellen ten Damme, in Amersfoort tijdens The Passion ‘Als rennen geen zin meer heeft’. Dit nummer staat op Dromen Durven Delen die uitkwam in 2010. Bij elke editie van The Passion zijn er wel een aantal nummers van Marco gezongen.

31-01-2016 Maan wint TVOH | Afgelopen vrijdag won Maan The voice of Holland, na afloop waren zowel Maan als Marco te zien bij RTL Late Night. Het was meteen wel (voorlopig) het laatste seizoen voor Marco als coach maar wel heel erg succesvol afgesloten, van de vijf seizoenen heeft Marco er vier gewonnen. Al hoe wel Marco is gestopt met The voice is hij aankomende vrijdag gewoon te zien in een nieuw seizoen van The voice Kids.

seizoen 2: Iris Kroes
seizoen 4: Julia van der Toorn
seizoen 5: O’G3NE
seizoen 6: Maan