Fanclub


foto: Jennifer Dekkers

Fanclub Marco!

Sinds oktober 2018 heeft de fanclub een nieuwe naam;

Club Borsato

Sinds 1994 heeft Marco een fanclub, genaamd Tifosi di Marco Borsato. De fanclub staat onder leiding van Nathalie Thielen. Ze hebben een eigen website, & facebookpagina.

Wat houdt het lidmaatschap in?
Als je lid wordt of al bent van de officiële Fanclub Tifosi di Marco Borsato dan mag je voor Marco’s eigen concerten (dus niet de festivaloptredens) kaarten bestellen in de presale waardoor je zo goed als verzekerd bent van kaarten. Op de dag van Marco’s eigen concert mag je eerder naar binnen via een speciale Tifosi ingang. Daarnaast mag je naar de Fanclubdag en Bingo die ongeveer jaarlijks wordt gehouden. De Fanclubdag en Bingo staat helemaal in het teken van Marco met leuke Marco prijzen waaronder merchandise maar ook meet en greets met Marco. Bovendien ontvang je als lid een paar keer per jaar het Fanclubblad Tifosi (alleen voor standaardlidmaatschap) met een mooi interview, leuke weetjes, foto’s enzovoort. Ook krijg je een weblog waar je alles kan delen wat je wilt en zo in contact kan komen met medefans waar je vervolgens op de Fanclubdag mee af kan spreken.

Adres Tifosi
Tifosi di Marco Borsato
Postbus 30345
1303 AH  ALMERE
info@borsato-fanclub.nl
www.tifosidimarcoborsato.nl

Wat zijn de kosten
Standaard NL: €23,- (buiten NL: €26,50)
Online: €15,-
Familie: €12,- (kan alleen als er al iemand op hetzelfde adres lid is)

Sociale Media & Shop
De fanclub is ook te volgen via Twitter en Facebook bovendien hebben ze een eigen shop met o.a eigen merchandise en oudere exemplaren van de Tifosi en andere prachtige merchandise.

Ook opzeggen kan via bovenstaand adres. Let op: de opzegging is pas definitief als je bericht terug hebt gehad!